Verkoop je relatief kleine goederen? Lees dan verder!

Als eigenaar van een webshop dien je in bezit te zijn van verzendverpakkingen. Met deze verzendverpakkingen kun je namelijk makkelijker goederen verzenden naar de klanten. Als ondernemer let je natuurlijk ook nog op je kosten, en daarom is het verstandig om je verzendverpakkingen zo goedkoop mogelijk aan te schaffen. Wel is het hierbij van belang dat de verzendverpakkingen van een goede kwaliteit zijn. Is er geen sprake van een goede kwaliteit? Dan kunnen je goederen tijdens het vervoeren beschadigd raken. Ben jij benieuwd welke verzendverpakkingen jij kunt gebruiken voor relatief kleine goederen? Lees dan verder.

Luchtkussen enveloppen

Tegenwoordig is het belangrijk om de goederen in zo klein mogelijke verzendverpakkingen te verzenden. Het is daarentegen onnodig om kleine goederen in grote dozen te verzenden. Zorg er dus voor dat je rekening houdt met de maat van de verpakking. Verkoop jij kleine goederen? Dan kun je kijken voor een luchtkussen envelop. Een luchtkussen envelop wordt voornamelijk gebruikt voor het verzenden van relatief kleine goederen, die hierdoor met de brievenbuspost mee kunnen. Hierdoor voorkom je hoge verzendkosten voor de klanten. Wil jij nou grotere goederen verzenden, dan dien je te kijken voor verzenddozen. Deze kun je ook vinden in verschillende maten. 

Grote goederen verzend je in Amerikaanse vouwdozen 

Grote goederen kunnen helaas niet mee met de brievenbuspost. Dit komt doordat deze goederen niet door de brievenbus kunnen. Het verkopen van grote goederen heeft dus zo zijn voor- en nadelen. Om deze grote goederen onbeschadigd op bestemming aan te laten komen, wordt het aangeraden om Amerikaanse vouwdozen aan te schaffen. Een Amerikaanse vouwdoos is te verkrijgen in meerdere maten, waardoor je voor ieder product, een vouwdoos hebt. De Amerikaanse vouwdozen worden geproduceerd van stevig karton, waardoor het product niet kan beschadigen. 

Maar waar koop je dan verzendverpakkingen? 

Verzendverpakkingen koop je gewoon online. Online vind je namelijk een groot assortiment aan verzendverpakkingen zodat je voor ieder product een passende verzendverpakking hebt. Online zijn de verzendverpakkingen over het algemeen een stuk goedkoper en bovendien kun je gebruikmaken van verschillende leuke deals. Zo is het algemeen bekend dat je goedkoper uit bent als je meer dozen aankoopt. Je voorkomt natuurlijk extra verzendkosten en je bent voor een lange tijd klaar. 

 

Naast de verzendverpakkingen, is het ook belangrijk om je verzendverpakkingen dicht te maken. Niet alle verzendverpakkingen bezitten een plakrand, en daarom is het verstandig om verpakkingstape aan te schaffen. Hiermee kun je de verzendverpakkingen afsluiten zodat de goederen niet beschadigen of verloren raken.